loader image

Over Iris

WIE IS IRIS?

Zoals in de welkomstpagina al aangegeven ben ik Iris van der Heijden. Een 24 jarige young professional afkomstig uit Sint-Oedenrode, een dorp dat tussen Eindhoven en Den-Bosch ligt. Ik ben opgegroeid in een gezin met een oudere zus en een oudere broer.

Ik ben een positief persoon en mijn vrienden betekenen heel veel voor me. Ik kan enorm veel kracht en energie halen uit de aanwezigheid van mensen om me heen. Maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om lekker op mezelf te zijn.

Tegenwoordig is de aandachtsspanne van mensen max. 7 seconden voordat ze wegscrollen. Om in deze 7 seconden de aandacht te grijpen van de consument moet je impact maken, als je geen indruk maakt zul je niet opvallen. Mijn missie is dan ook: online marketing lanceren die inslaat als een bom.

KERNWAARDEN

Als ik naar mezelf kijk dan komen vier belangrijke waarden naar boven: Doeltreffend, Sociaal, Grafisch en Creatief.  Aan de hand van deze kernwaarden wil ik mezelf verder voorstellen.

Doeltreffend

De eerste kernwaarde die ik wil bespreken is doeltreffend. Doeltreffend betekent voor mij dat ik gedreven het beste resultaat wil bereiken. Ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan waar ik veel van kan leren. Ik ben ambitieus en wil doorgroeien in mijn vakgebied. Ik bekijk het leven erg optimistisch en je zal mij niet snel de handdoek in de ring zien gooien. Mijn doel is om met een project in de roos te schieten. 

Sociaal

Mijn volgende kernwaarde is dat ik erg sociaal ben. Ik ben een open en extravert persoon die graag spontaan een praatje maakt. Samenwerken met anderen doe ik makkelijk. Ik beschik als laatste ook over veel enthousiasme.

Grafisch

Ik ben een visueel ingestelde meid met veel verbeeldingskracht. Ik vind het leuk om dingen te ontwerpen door middel van Photoshop en Illustrator. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik geloof dat de ideeën die we verzinnen pas tot leven komen wanneer we hierbij iets visueels creëren.

Creatief

Mijn laatste kernwaarde is dat ik creatief ben. Ik probeer mezelf te onderscheiden van anderen. Hierbij gebruik ik mijn wilde fantasie om buiten de kaders te treden naar nieuwe ideeën. Ik vind het belangrijk om iets creatiefs te bedenken wat mensen emotioneel kan raken.

Don’t deliver a product deliver an experience

PROJECTEN

Bombee - Persoonlijk Concept

Er is een persoonlijk concept ontwikkeld genaamd ‘Bombee’ als onderdeel van de laatste fase van de studie CO IEMES. Bombee vertelt meer over mijn manier van werken en wie ik ben als persoon.

NS

GAMEHOUSE

HEALTHY JOURNAL

CONTACT

LET’S BUZZ TOGETHER

LEER MIJ KENNEN

11 + 13 =

INFO

Naam: Iris van der Heijden

Geboortedatum: 02-04-1996

Werkgebied: marketing communicatie

Woonplaats: St-Oedenrode

Mobiel: 06 11 68 18 82

E-mail: iris@bombee.nl